Shawty På Bloggen

Vig Festival 2012

I en alder af 29 har jeg været i fast parforhold i 12 år og er sågar blevet gift.

Jeg har opnået en titel som bachelor i sociologi og har en kandidat i noget så sært og dejligt som (computer)spil. Jeg har snart boet 8 forskellige steder i tre forskellige byer og har rejst til mindre traditionelle feriedestinationer som Finland og Slovenien. Jeg har været kantinedame på en ungdomsskole, frivillig på et krisecenter og officer i World of Warcraft. Jeg er blevet beæret med titlen som gudmor til en nu 4årig charmetrold/terrorist og har også engang været missemor for nogle kære pelsbolde.

Men jeg har endnu aldrig været på en eneste festival !

Det ændrer vi dog på fra på fredag hvor vi er fire “mand” der drager vestpå til Vig Festival. Så håber jeg ikke jeg er for gammel til den slags debut.

Telt, soveposer og underlag er der styr på og noget tyder på jeg gør klogt i også at pakke  regntøj og gummistøvler – og ikke for langt væk. Derefter tænker jeg i baner af myggespray da jeg er typen der bliver ædt levende af de små vampyrer (brænd op i myggehelvede små bæster!) og cactuspiller da jeg er svagdrikker, men kan forstå der forventes at der hældes i hovedet (og at jeg alligevel allerede har betalt for det). Så må man jo bare indordne sig ;)

Den står på camping og musik i weekenden. Men hvad kan jeg forvente?

Men er der noget man som førstegangs-festivalsgæst bør vide, forberede sig på eller gardere sig mod på sådan en tur? Gode råd modtages med kyshånd. Det skal siges at vi ikke skal campere på selve festivalen men hos min mands onkel der er så flink at ligge have til. Så det bliver en slags luksus camping med badeværelse indenfor rækkevidde.

Jeg står og skal pakke til turen i dag, da jeg ikke får tid ellers. Så det er også nu jeg kunne bruge nogle gode råd til hvad der skal i tasken.

Og jeg ville blive forfærdelig glad hvis i kunne skrive evt. kommentarer her på bloggen frem for på Facebook hvor de bare “forsvinder” med tiden. Tak ;)

Se også:

Posted under: På Tasterne

Tagged as: , , , ,

5 comments

 • Chelina on July 11, 2012 at 7:01 am said:

  Reply

  Husk i hvert fald håndklæde til bad, plaster til skader. Det er osse en super god ide med et fleecetæppe til de kolde aftener, eller kolde nætter i teltet.

 • Tjek! Gode ideer. Er så heldig at have et Polarvide fleecetæppe fra IKEA der ikke engang er pakket ud endnu, som jeg ikke rigtig har kunne finde et formål til. Men der var en mening med det fra start: det skal da med på festival ! Plaster skrives på indkøbslisten (har kun 1 piratplaster tilbage på lager). Tak og velkommen på bloggen :)

 • Solbriller så du kan se cool ud, mobil (needless to say) så man kan genfinde hinanden og penge – så er du kørende.

  Vi glæder os til at se dig, husbonden og vennerne!

  Gert ;-)

  • Hej du, tak for fif’sne og for kommentaren. Så må jeg også hellere huske en oplader. Har en ældre smartphone der kræver lidt mere juice for at holde sig kørende. Vi glæder os også. Bliver godt at lave noget helt andet end at flytte :)

   Vi ses snart !

   • Hah! Det der med telefonen for at kunne finde hinanden var en joke. Var umuligt at få forbindelse halvdelen af tiden ! Men det var en rigtig hyggelig tur og vi ser frem til en tur mere næste år. Så kan jeg måske også være med fra dag 1 og få hørt endnu mere dejlig musik :)

Leave a Reply