Shawty På Bloggen

Sparetip: Giv personlige, hjemmelavede gaver

Ja det har du nok ikke gjort siden du havde sløjd i folkeskolen, men når man VIRKELIG er på røven må man altså være kreativ når der er fødselsdag i farvandet. Jeg skulle f.eks. til en venindes fødselsdag og een af de ting hun ønskede sig var økonomisk hjælp til tatoveringer. Min første plan var derfor at give hende et kort med nogle kontanter samt en pakke falske tatoveringer.

Skønne midlertidige tatoveringer fra Ed Hardy købt i BR Legetøj. Havde håbet at gæsterne ville have een som aftenen skred frem og at de på den måde kunne blive et festligt indslag. Men mine venner er åbenbart mere abet end hendes, for det skete aldrig ;)

Problemet var bare at jeg ikke havde råd til penge-delen. Selvom det kan føles pinligt at mangle penge og at jeg ikke kendte et øje til festen udover værtinden, så måtte jeg alligevel bide i det sure æble og lægge hovedet i blød.

Jeg kan godt lide at lave ting i strygeperler så jeg fandt på at lave et portræt af hendes hund. Med et billede fra Facebook som guideline på hvordan kræet ser ud, gik jeg igang med at ligge perler. Da det var færdigt havde jeg tilfældigvis en ubrugt ramme, samt lidt forskelligt farvede papir og bånd at pynte med. Resultatet ses her.

sparetip

Hjemmebrygget gave med ting fra skufferne. Vuf !

Det er måske ikke mit smukkeste værk, men så vent til du ser hunden ;) Det gas !

Så var det om at finde et kort og jeg ville gerne finde noget med en hund der lignede hendes. Jeg fandt noget derhenaf og fik den ide selv at tilføje lidt til kortet der skulle henvise til en intern joke om et billede hun engang lagde på Facebook af hunden. Billedet forestiller hunden der sidder pænt i sofaen og ser TV og mens alle andre så den søde uskyldige hund, så Sanne altså noget andet… O_O

Mød Ivan. Han nyder lange gåture og hyggeaftener foran TV’et.

Ja i kan måske selv gætte hvad jeg havde svært ved at overse og ellers er det måske mere tydeligt hvis i kigger på kortet jeg modifiserede.

sparetip

Du er super cool… det er derfor du stadigvæk har en gammel mobiltelfon og spiller gramofonplader der siger Zic?? Yes det er lige hende :p

Som jeg sad og klippede små lyserøde “læbestifter” ud ved spisebordet tænkte jeg ved mig selv: “hvad i alverden har jeg gang i?”. Det tog et par forsøg at få størrelse og form rigtig, så da jeg var færdig med projektet havde jeg fået lavet mig en absurd omgang konfetti!

Gavemodtageren overså faktisk den lille “detalje” da hun åbnede kortet og senere da de fleste andre gæster var gået og de resterende var for fulde til at dømme mig, gjorde jeg hende så opmærksom på det :p

Jeg kunne også have sparret mig besværet og købt en flaske Asti eller grebet noget fra mit eget sprutlager, men jeg ville gerne give hende en ordentlig gave og sådan her blev det i hvert fald mere personligt. Selvom gaven havde et noget usmageligt præg tror jeg den faldt i god jord. Hun er i hvert fald ikke holdt op med at tale til mig endnu ^^

Om ikke andet er der da et gennemgående farvetema, selvom hunderacen er lidt off :)

Så når du ikke har råd til at give den gave du gerne vil, så er det bare på med Jørgen Clevin hatten og være kreativ med de midler du har til rådighed. Er du ikke så kreativ kan det jo også bare være et digt eller et personligt brev. Og husk dig selv på at rigtige venner nok skal være forstående overfor din situation og at de ellers ikke er værd at samle på alligevel ;)

 

 

Se også:

Posted under: På Røven

Tagged as: , , , , ,

3 comments

  • Maria Lykke on September 9, 2012 at 1:40 pm said:

    Reply

    SUPER cute idé!! Jeg har også selv tyet til HAMA perle kreationer mere end en gang! F.eks kan man jo lave både halskæder og øreringe af dem!

  • Nemlig ! Sidste jul gav jeg også min bror en køleskabsmagnet i form af een af hans yndlings spilkarakterer lavet i Hama perler. Der havde jeg HELLER ingen penge ^^

Leave a Reply