Shawty På Bloggen

Sparetip #1: ignorer postkassen

Reklamer

Da jeg var barn elskede jeg at tjekke postkassen. Jeg elskede at gnaske reklamer igennem ved morgenbordet sammen med min mor og drømme om alle de ting vi kunne tænke os at købe. Jeg var særligt glad for det store kuponhæfte, men et beskedent Nettoblad gjorde også godt. Reklamerne kunne spare min mor penge, når der blev spottet gode tilbud. Men de kunne lige så godt koste penge ved at friste til unødige køb.

Privat Post

Når der en sjælden gang kom post personligt til mig, kunne det være et brev fra bedsteforældrene, nyt fra en fjern penneven eller et postkort fra en klassekammerat. I mine tidlige teenageår da jeg dyrkede det med pennevenner, tjekkede jeg ivrigt postkassen dagligt. Post var en positiv ting for mig som barn, men er nu blevet en plage som voksen.

Voksen Post

Eftersom  de fleste hyggelige hilsner nu lander på min mail, telefon eller Facebook og jeg siger nej tak til både gratisaviser og reklamer, gemmer der sig nu kun rudekuverter i den kære postkasse. Den er blevet symbolet på alt der gør ondt i økonomien; Varsler om huslejestigning, ekstra regninger på el, A-kasse regninger, du skylder i S.U etc etc.

Sparetip

Var der opsat et skjult kamera ved min postkasse kunne man gang på gang se mig rynke på panden ved synet af post eller se mig puste lettet ud når den var tomt. “Det var billigt i dag” plejer min mand og jeg at sige, når der ingen post er. Tror roligt jeg kan takke postkassen for mindst een af mine panderynker.

Der er langt fra barndommens glæde ved at tjekke post dagligt, til nu hvor jeg holder vejret når jeg åbner den. Det er ikke længere en kasse der kan levere drømme og søde hilsner. Det er tværtimod en kasse der kan risikere at knuse dine drømme.

Mit første sparetip er derfor såre simpel : Lad vær at åbne den postkasse, det bliver dyrt ! ;)

Hvis du skal have nogen som helst glæde ud af din postkasse vil jeg råde dig til at dekorere den så får dig til at smile. Du kan få inspiration her.

Se også:

Posted under: På Røven

Tagged as: , , ,

Leave a Reply