Shawty På Bloggen

Bloggens historie

Bloggen startede som en del af et privat spareprojekt og ideen er at den skal fungere som et motiverende værktøj i forhold til at spare nogle klejner uden livet bliver alt for surt. Da jeg startede bloggen var jeg netop blevet gift, skulle flytte i større lejlighed og mandens 30 års stod for døren. Det krævede et nærmere kig på økonomien for at det hele skulle hænge sammen og i omkring en times tid synes jeg at det var virkelig demotiverende. Men så fik jeg en ide’!

For at flytte fokus fra alle begrænsningerne i en stram økonomi til udfordringen i at leve på budget – og stadig have det godt – startede jeg denne blog. Om ikke andet er det gratis at blogge, så på den måde havde jeg alleredet fundet een gratis glæde her i livet alene ved at begynde på projektet ;)

Økonomien blev langsomt bedre, men så ramte krisen igen da jeg gik hen og blev ledig. Det betyder at endnu en sparerunde er gået i gang.

Som følge af ovenstående vil du se mange spare relaterede emner her på bloggen. Når det er sagt er der egentlig ikke noget overordnede tema udover hvad jeg nu render ind i af ting og sager i hverdagen som jeg har lyst til at dele.

Jeg håber i har lyst til at følge med – man ved aldrig hvad der kan ske.

Måske en dag bliver emnet: hvordan man håndterer at blive rig efter mange års krise :p

Leave a Reply