Shawty På Bloggen

Nye forsyninger: nyan cat

Hama lageret vokser !

Så havde man da lige fødselsdag (jo tak, jo tak) og i den forbindelse har jeg fået en hulens masse Hama perler ! Faktisk har jeg fået så mange at der ikke længere er plads i kommoden jeg normalt har dem i. Så nu står det meste af det i en papkasse på hobbybordet. Men man skal måske ikke klage når man i det hele taget HAR et hobbybord :p

 

strygeperler

Projekt: nyan cat !

Jeg har valgt at fejre det fyldte perle-lager med at lave en nyan cat fordi den er så sød og farverig.

Til jer der ikke kender nyan cat er der både en videosnas og lidt læsestof.

nyan cat

Jeg ved endnu ikke om Nyan Cat skal op eller hvad der skal ske med den, men så fik jeg da sat lidt farver på min onsdag :)

Tak for perlerne folkens !

Se også:

Posted under: På Perlepladen

Tagged as: , , , , , ,

Leave a Reply