Shawty På Bloggen

Nørde Basen

Halvdelen af de mennesker der sætter foden i vores hjem, indser måske ikke hvor nørdet vi egentlig bor. “It takes one to know one” som man siger og det tror jeg på også passer i dette tilfælde: man skal vide hvad ting refererer til for at vide hvad man kigger på. Og ikke alle vores venner er lige så nørdet som os. Eller i hvert fald ikke indenfor de samme interesser :)

I dette post vil jeg vise og forklare den nørdede side af vores hjem. Det er tilfældigvis også den side jeg holder allermest af ;)

 

Enjoy the tour !

Kagedåsen

Denne kagedåse er en bryllupsgave vi er så glade for at den har fået ærespladsen i stuen (dvs. lige i nærheden af tv’et naturligvis). Den forestiller en Companion Cube fra spillet Portal, som er det eneste “venlige” selskab man har i spillet. Både min mand og jeg er glade for spillet og glade for kager, så det kunne ikke være bedre.

“Your Aperture Science Weighted Companion Cube will never threaten to stab you, and in fact cannot speak. If your Weighted Companion Cube does speak, please disregard its advice”. – GLaDOS, Portal.

 

Glas

Ved siden af kagedåsen står to glas vi fik i forlovelsesgave af nogle gode svenske venner. Dengang spillede vi meget World of Warcraft hvor både min mand og jeg spillede undeads som er en slags zombier der ikke har så meget kød og hud tilbage og derfor har skelethænder. Så skeletglassene var meget passende og dom är jättesnygga ;)

Skål ! Eller skull ;)

Billeder

Billederne der pryder vores vægge er hverken Roy Lichtenstein eller Monet knockoffs. De er istedet inspireret af gamer verden og er alle skabt af min fantastiske grafikker mand :)

Test Champers

Vi fortsætter med Portal temaet hvor disse plakater også stammer fra. I spillet går man igennem test kamre hvor der i starten af hvert rum er en oversigt der via piktogrammer fortæller een hvad man kan forvente at møde. Vi har kopieret ideen og hængt et op i næsten alle rum i vores lejlighed. Vi har dog flere gange modtaget spørgsmålet: “skal i ikke have nogle billeder i de rammer der?”.

Folk tror simpelthen det er en form for standard baggrund der følger med rammen, men det ER altså bare nørdede plakater :p

I køkkenet vanker der kage !

 

Synstest

Synstest: Nørd version ;)

I vores stue hænger denne plakat som min mand selv har fundet på og designet. Ideen er taget fra den klassiske synstest, men her er bogstaverne langt fra tilfældige da de udgør forkortelser som typisk bliver brugt i online communities (herunder også spil).

 

Til jer der ikke kender allesammen er her en forklaring:

OMG: Oh My God

WTF: What The Fuck

STFU: Shut The Fuck Up

F7U12: FFFFFFFUUUUUUUUUUUU (som i Fuuuuuuck!)

LESSQQMOARPEWPEW:  Less crying/wining/talking more shooting/action (når folk snakker for meget i en spilchat frem for at komme i gang med some whopass!).

 

Prøvebillede

Amerikansk prøvebillede: Fallout version !

Endnu et af mandens værker. Billedet er et klassisk amerikansk prøvebillede men med den detalje at indianeren der plejer at side i toppen er blevet skiftet ud med Vault Boy der er maskot i Fallout spillene. Ideen er at billedet skal se lidt smadret ud, for at macthe stilen i Fallout som foregår i en post atomkrigs verden. Som bonus info kan jeg fortælle at et close up billede af månen er blevet brugt til at skabe “pletterne” i baggrunden. Det synes jeg selv er lidt hyggeligt at tænke på :)

(Jeg beklager at reflektionerne gør det svært at se billederne, men vi har for nyligt solgt vores polfilter !)

Billedet hænger over sofaen. Ved siden af ses endnu et af vores Portal billeder… nr. 42 henviser naturligvis til The Hitchhikers Guide to the Galaxy hvor svaret på livet er 42.

 

Mario Magneter

Magneterne på vores whiteboard har jeg lavet ud af HAMA perler (også kendt som strygeperler) og har den dobbelte funktion at man også kan lege med dem hvis man har en lang dag på hjemmekontoret :D

Nips

Herhjemme har vi ingen porcelænskatte i reolerne. Vores nipsefigurer er lidt… alternative :)

Preditor passer godt på de besøgende i gæsteværelset.

På hylden med PC spil vogter en dreadnought (Warhammer 40k figur) min mand malede i sine teenageår.

Jeg elsker tegneserier og jeg elsker katte så jeg har selvfølgelig Garfield kær. Her er han i figur form, erfhvervet via auktioner på QXL år tilbage. Han er een af årsagerne til at jeg maxede min kassekredit. Kan man få kattekredit?

Mere Garfield – nu som PEZ dispenser. I godt selskab med The Simpsons :)

Zombiefigur håndlavet i fimoler af talentfuld dame som har butikken “Melancoly” på Amio.dk. Fik den i gave af manden fordi han ved jeg har en “thing” for zombier. Det kan også ses på een af bøgerne i bagrunden. I det hele taget er mange af vores bøger også temmelig nørdede nu jeg tænker over det :D

Mario svampene gror om kap med orchideen i vindueskarmen. Endnu en bryllupsgave :)

 

Foto nørder er vi jo også så her pynter et gammelt kamera i arbejdsværelset. Figuren ved siden af er en Danboard som er en lille fyr mange fotografer tager billeder af i sjove og fine situationer. Manden gav mig den i fødselsdagsgave uvidende om at jeg dagen før netop havde bestilt den til ham også. Skæbnen ville dog at noget gik galt med transporten fra England og vi endte med kun at adoptere den første :)

Her kan i se nogle eksempler på billeder med Danboard. Vi har desværre ikke fået taget nogle nævneværdige endnu.

Ingen almindelig guitar

Så fin en guitar skal da ikke gemmes væk.

Min mand er en haj til at spille Guitar Hero og vi har efterhånden et par controllers liggende i skabet til formålet. Men jeg synes det var synd at gemme hans favorit guitar væk så jeg fandt et helt almindeligt guitar stativ til den så den kan pynte i stuen.

Klar til at rocke og rulle

 

Det afslutter hermed den guidede tur til de nørdede ting i vores hjem. Håber i nød turen og at i kigger ind igen en dag ;)

 

 

Nemlig !

….men så lige bagefter…

Se også:

Posted under: På Photoshoot, På Tasterne

Tagged as: , , , , , , , , , , , ,

4 comments

Leave a Reply