Shawty På Bloggen

Overly Manly Movember

Så blev det November og det er endnu engang tid til at gøre mænd opmærksomme på deres helbred med Movember kampagnen.

Jeg tror vi allesammen kender en overly manly mand der ikke mener de nogensinde har brug for at tage til lægen? Det kan selvfølgelig være et problem når vedkommene render rundt med noget der burde være tilset i tide. Men ak sådan lader det til at mænd er flest.

Movember er et forsøge på at lave om på dette ved at skabe opmærksomhed omkring mænds heldbred. Ideen er at mændene starter november med et nybarberet ansigt hvorefter de ser hvor flot et overskæg de kan gro i løbet af måneden. Mændene registrerer sig her og ligger løbene billeder op så man kan følge med i udviklingen. Man kan så stemme og donere penge til Movember.

Mange hjemmesider viser deres støtte til projektet. Her er det Trendsales der gør det ganske kløgtigt og klædeligt :)

Her er hvad Movember folkene selv siger om projektet:

“Mo Bros are helping to change the face of men’s health by effectively becoming walking, talking billboards for the 30 days of November and through their actions and words raise awareness by promoting private and public conversation around the often ignored issue of men’s health. Together, we are truly changing the face of men’s health.” 

Projektet startede i Australien tilbage i 2003 og har efterhånden spredt sig hvidt og bredt. Tiger butikken forsøgte sidste år at støtte Movember med et overskægs tema på mange af deres ting, men var desværre 4 måneder forsinket :p

I år har Tiger bl.a. disse lækre sager i butikken.

Du kan læse mere om Movember på Facebook eller på deres hjemmeside og hvis du har lyst kan du jo deltage :)

Selv kan jeg ikke helt frembringe den nødvendige hårvækst på overlæben men så er det godt man kan snyde lidt ! Disse farverige overskæg har jeg lavet i strygeperler hvorefter jeg har bundet en elastiksnor i, så de kan bæres i ansigtet.

Jeg kan også lave overskæg. Af strygeperler og snor i hvert fald :p

Glædelig Movember Mo Sistas og Mo Bros…

…og pøj pøj !

 

Se også:

Posted under: På Perlepladen, På Skolebænken

Tagged as: , , ,

Leave a Reply