Shawty På Bloggen

Jul med strygeperler

I julen bliver der flittigt klippet julehjerter og flettet stjerner af papir der kan hænge på juletræet. Jeg springer papirklippet over i år, men er til gengæld ved at løbe tør for røde strygeperler. Her er der jul med strygeperler.

Vinduespynt

Så blev det jul og mine Hama snefnug jeg lavede sidste år er kommet op at hænge på altandøren. Ideen var at det med “snydefnuggene” altid ville sne i december, men indtil videre har det vist sig at være unødvendigt med den ekstra hjælp. Jeg synes nu det er meget fint med perleplade snefnug alligevel.

snefnug

Det sner !

snefnug2

 

Her kan du finde ideer til mønstrer til strygeperle snefnug.

Julelys tændes

I julen tændes der ekstra mange stearinlys herhjemme. Der er kalenderlys og adventslys og jeg har efterhånden også fået skaffet mig diverse julelysestager som jeg gerne vil bruge. Derfor hører tændstikker sig til julen.

Jeg har før postet billeder af tændstiksæsker der var pyntet med Hamaperler og nu har jeg været igang igen. Det så bare underligt ud med turkis og pink tændstiksæsker iblandt alt det røde og hvide julestads. Så jeg måtte igang med at finde på simple motiver at dekorere mine tændstiksæsker med og her er resultatet.

Juletrae

Et juletræ kunne lige klemme sig ind.

jul med strygeperler

Et styks kælk.

Snemand

Snemanden skal passe på han ikke smelter !

jul med strygeperler

Et passende motiv.

Jeg har tidligere dekoreret tændstikæsker med et mere nørdet tema, som ligger fremme uden for julesæsonen.

Pimp Julegaverne med Hama perler

Der skal så lidt til at få en almindelig gave til at se ud af lidt mere. Her har jeg strøget klassiske julemotiver som jeg har bundet på gaven ved at dele gavebåndet på midten så det kan komme igennem de små huller.

jul med strygeperler

Julehjerterne kan fint erstatte dem i papir og hænge i et vindue, på en troldhassel gren eller i vinduet. Men de gør det nu også meget godt på en lille pakke synes jeg :)

jul med strygeperler

Gaven med kagemanden er til en lille pige. Det skulle næsten have været en kagekone med de fine røde krøller :)

jul med strygeperler

Slikstokken skulle oprindeligt have været oppe at hænge, men mit strygejern var for varmt da jeg skulle stryge den. Hullerne smeltede derfor til så man ikke kunne få en snor igennem. Istedet for at kassere den får den nu lov at pynte på en pakke.

Få mere inspiration til gaveindpakningen.

Glædelig Jul !

Se også:

Posted under: På Perlepladen

Tagged as: , ,

Leave a Reply