Shawty På Bloggen

Instagram Gadgets – Socialmatic og Olloclip

Fra app til kamera

I 2014 kan du få Instagram som et rigtig kamera med samme funktioner som app’en. Dvs. du kan tage kvadratiske billeder og lægge filtre på dem hvorefter du kan tilføje titler og dele dem med andre. Derudover kan kameraet printe små polaorid agtige billeder ud. De printede fotos skulle tilmed fungere lige som post-its, så de er lige til at klistre op.

instagram gadgets

Socialmatic er navnet på dette Instagram kamera der kommer næste år.

En sjov men temmelig unødvendig gadget, som har den ulempe at man altså skal have et fysisk kamera med sig, frem for en app på telefonen. Den eneste ekstra feature den har er print af billeder. Men er den lækkert lavet skal jeg ikke sige mig for god til at jeg gerne vil have et alligevel ;)

Læs mere om Instagram kameraet.

Objektiv til iPhone

En anden (Instragram) gadget som jeg ved jeg gerne vil have fingrene i er det lille objektiv ollocclip! Det er et 3 i een objectiv man sætter på sin iPhone4 eller iPhone5 som gør man kan tage både macro, fisheye og wideangle.

Instagram gadgets

Objektiv til din iPhone

Det er ikke en decideret Instagram gadget, da man selvfølgelig også kan bruge objektivet med sit almindelige telefonkamera. Men jeg har selv stiftet bekendskab med objektivet via Instagram’s blog, fordi der er mange der bruger det til at tage endnu federe retrobilleder. Objektivet kan købes hos eplehuset.

Se video om Olloclip her.

Se også:

Posted under: På Photoshoot

Tagged as: , , ,

Leave a Reply