Shawty På Bloggen

Hama hårspænder: Billig gaveide til de små

Selv den mest stædige lille prinsesse som normalt kun vil have My little Pony eller Hello Kitty merchandise, vil ikke sige nej til hjemmelavede Hama hårspænder.

Man kan pynte hårspænder med alverdens ting, men her har jeg brugt motiver lavet af Hama strygeperler der er limet på ved hjælp af limpistol. Hårspænderne er købt til en billig penge i Søstrene Grene, mens man kan købe en limpistol i Harald Nyborg. Har du ikke de to butikker i nærheden kan du også få begge dele i Tiger.

Hama hårspænder

Hjertet af lavet af Mini perler der giver mulighed for mere detaljerede motiver, mens vandmelonerne er lavet med de mere gængse Midi perler. Man kunne også lave et hårspænde med en flot regnbue, bare ved at skifte farverne ud i vandmelon designet.

Spred lidt glæde med Hama hårspænder

Det er altid hyggeligt at lave noget til andre og med Hama hårspænder gør man både en lille pige glad og måske også en forældre, der konstant mangler hårspænder fordi de har det med at forsvinde i institutionen eller skolen. Det kunne også være en ide til pakkekalenderen til jul.

Og husk at selv små gaver kan pakkes lidt lækkert ind, så det er mere spændende at modtage :)

Hama hårspænder

Sammen er det sjovere

Du kan også lave Hama hårspænder med børnene selv og få lidt familiehygge ud af det. Det anbefales at børnene er minimum 5 år for at lege med Midi perler, mens de skal være 10 år før de kan håndtere de helt små Mini perler, der da også er noget sværere at få til at makke ret på perlepladen.

For flere gaveideer til små piger og ideer til gaveindpakning se under kategorien “Shawty på Hobbyplan”.

God fornøjelse :)

Se også:

Posted under: På Hobbyplan, På Perlepladen

Leave a Reply