Shawty På Bloggen

Forår med vennerne Shawty & Instagram

Så blev det endelig forår og med skoven i baghaven er det allerede blevet til mange gåture, med og uden kameraet. Her er lidt stemningsbilleder jeg har taget derhjemme og i nabolaget med Instagram :)

På altanen med Instagram

Et par hurtige snapshots fra altanen. Blomsterne har fået for meget regnvand og ciderne er væltet ud over det hele. Sikke noget rod :p

vase

cider

 

På grunden med Instagram

En lille gåtur omkring vores hus inspirerer mig altid til lidt billeder. Her er lidt jeg har skudt på en aftentur.

5km

swing

toys

boldJPG

 

På skovtur med Instagram

Vi er så heldige at bo lige over for en skov og der bliver tit både gået og løbet ture i den. Den er fyldt med bambier og efter at skoven er sprunget ud er den ikke blevet mindre hyggelig. Så må man jo have sin instagram frem.snail

ynge

skovaa

soe

Med Shawty på Instagram?

Jeg elsker at tage billeder og med mobilen ved hånden er Instagram et oblagt legetøj/værkstøj for mig. Derfor lægger jeg ofte billeder ind på min Instagram profil og har man lyst kan man følge mig som mrs345 hvis man vil se mere.

Håber i har fået nydt foråret – ellers er det bare om at komme derud :)

 

Se også:

Posted under: På Photoshoot

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply