Shawty På Bloggen

En Ny Æra

Kære Læser,

For to år siden besluttede jeg at begynde at blogge, men da jeg rendte ind i en flytning, et speciale og et sommerferiejob samtidig, døde det hurtigt ud igen.
Da sommeren og uddannelsen var slut og det sidste billede hængt op i den nye lejlighed, fulgte et altopslugende fuldtidsjob med dertilhørende dagligt selskab af DSB. Bloggen forblev derfor urørt og jeg har så småt udlevet mit sære behov for at dele gennem Facebook istedet.

Nu er der imidlertid sket noget der kræver mere plads end Facebook kan levere.

Den gode nyhed er at min mand og jeg efter to år skal flytte fra den lejlighed vi fra start af vidste var en midlertidig løsning og som vi er ved at være godt trætte af. Vi går fra at bo i en toværelses til at få hele fire værelser og det glæder vi os meget til. Det betyder naturligvis en højere husleje og at der skal betales et depositum. Desuden risikerer vi at betale dobbelt husleje i halvanden måned, hvis ikke vi finder nogle nye lejere inden August.

Den dårlige nyhed er at det desværre ikke hænger så godt sammen med min nuværende økonomiske situation. Havde du spurgt til min økonomi for to uger siden havde jeg svaret at jeg ikke var millionær men at det gik okay. Men på grund af dårlig planlægning fra min egen side, samt en forbandet visdomstand, stod der altså denne måned minus 600 kr på kontoen allerede den første !

Derefter fandt Statens Uddannelsesstøtte endelig ud af at jeg skylder dem 5.000 kr – noget jeg gjorde dem opmærksom på gentagende gange tilbage i 2010. Men der ville de altså ikke tage mine penge. Det synes de så de skal nu… trolls.

Jeg ved ikke med jer, men for mig er det temmelig nedslående når ens økonomiske situation bare pludselig ikke hænger sammen. Især når nu manden fylder 30 år næste måned og han gerne skulle have en ordenlig gave. Hjælpsomme venner der (forhåbenlig?) kommer og hjælper med at flytte skulle også gerne kunne betales med pizza og så er der jo som altid diverse fødselsdage og lign. arrangementer hvor normen foreskriver gaver ! Nå ja og så skulle man gerne have noget at spise?

I omkring en times tid må jeg indrømme jeg var rimelig slukøret over min situation. Men så tænkte jeg:

Som jeg begyndte at planlægge hvordan jeg skulle få styr på økonomien de næste par måneder uden at det hele bliver alt for surt,  blev jeg inspireret til at blogge om det. På den måde håber jeg at kunne vende det hele til en mere positiv udfordring og måske få lidt støtte og gode råd med på vejen.

Heldigvis er det jo gratis at blogge, så det næste stykke tid kan i tjekke ind og se hvordan jeg klarer at leve på et stramt budget. Der vil også komme andre emner, men lige nu er det altså økonomien der fylder mest.

Det er slut med frisk basilikum og byture i denne omgang, men forude venter tilgengæld en dejlig ny lejlighed, hvor jeg måske en dag igen vil få råd til lidt ekstra. Det er måske lidt ambitiøst at begynde at skrive samme måned som man skal pakke sit liv ned, men måske er det til gengæld det der skal til for at det bliver lidt sjovere. Denne gang håber jeg bare at jeg holder ved det midt i flytterodet. Med det sagt vil jeg gå i gang med projekt flytning med det samme.

Velkommen til min nye blog, stay tuned :)

Se også:

Posted under: På Røven

Tagged as: , , , , , ,

Leave a Reply