Shawty På Bloggen

Sparetip: DIY perlefødder til perlemotiver

Udstil dine (børns?) værker med perlefødder

Hama som er firmaet der producerer strygeperler, sælger også perlefødder til dine færdige værker. Har dine børn f.eks. strøget en hel zoologisk have, kan dyrene pynte i vindueskarmen når børnene ikke lige leger med dem. Det er en god ide hvis man ikke gider hænge dem op, putte dem i ramme eller gemme dem væk i en skuffe, hvor de bliver glemt.

perlefødder til strygeperler

Her har jeg for eksemplets skyld sat perlefødder på nogle af mine egne værker. Fødderne kan bl.a. købes i  Panduro Hobby, i Hama.dk’s egen webshop og på diverse hobbyforetninger på nettet. Hos Hama selv koster en pose med 24 stks i assorterede farver 35kr. Altså mere end en krone stykket?

perlefødder

Hamas egne perlefødder

Gør det selv – billigere !

Det synes jeg personligt er ret pebret for en smule plastik og jeg har derfor kastet mig ud i at lave mine egne !

perlefødder

Min egen production

Det er tilmed rigtig hurtigt og nemt at lave. Det er bare at lægge strygeperler i nedenstående mønster på en stiftplade og stryge dem under bagepapir. Ganske som man gør med sine andre strygeperle motiver.

sparetip

DIY og spar penge !

Udover at have sparet pengene er der også den fordel at man selv bestemmer farverne. Ved at matche farverne på motivet med perlefødderne bliver fødderne mindre tydelige. Nogle strygeperle motiver kan nøjes med en enkelt fod, mens de større skal bruge to for at stå.

Så lad nu hver at bruge penge på den dyre købeversion, for det er så hurigt og nemt selv at producere dem.

Jeg har efterhånden gennemtestet dem og de gør altså arbejdet med at udstille mine perlemotiver ganske udemærket :)

 

Se også:

Posted under: På Perlepladen, På Røven

Tagged as: , , , , , ,

Leave a Reply