Shawty På Bloggen

Dagens Horoskop

En kollega læste mit horoskop op for mig i frokostpausen på arbejdet i dag. Det lød således:

Dagens stjernetegn har om ikke andet delvis ret.

Mon forfatteren bag dette horoskob har læst min blog? Eller skyder vedkomne bare med spredhagl? :p

Første del rammer plet, men anden del savner jeg nu stadig. Selvom der er tale om et dagshoroskop står der ikke eksplicit at det lige er i dag jeg finder på noget, så måske er der håb endnu? Det satser jeg på :)

Synes i øvrigt det er lidt løjerligt med de horoskoper der fortæller hvordan dagen bliver. Een ting er at skrive noget i retning af: “Pas på hvem du træder over tæerne i dag”, “fokuser på dig selv” eller “opgiv at lave noget og bliv i sengen, det er mandag” (den sidste er vist mere et drømmehoroskop). Den slags horoskop kan man bruge til noget fordi den fortæller noget om hvordan din dag kan udvikle sig alt efter din opførsel. Men de der endelige “sådan blir det bare skæbne agtig horoskoper” – det er da bare spoilers !

horoskop

Der er ikke nok tysk på denne blog, så her er de korte facts om fisken på tysk ! Enjoy ;)

Hvis du spørger mig om jeg tror på horoskoper så er svaret nej. Men som med så meget andet er det ikke et absolut nej i den forstand at hvis jeg læser mit horoskop så bliver jeg glad hvis der står noget positivt. Ligesom dagens horoskop har givet mig håb om at der pludselig falder penge ned fra himlen eller en rig onkel dukker op. Selvom det nok nærmere er en avisrute. Står der noget negativt bliver jeg altid en lille smule pigefornærmet og nervøs. “Lorte horoskop”. Og jeg læser aldrig ALDRIG et horoskop der ikke tæller mere. Jeg tør ikke engang komme til at læse et ord. Min mor har nemlig engang fortalt mig at det bringer ulykke at læse et gammelt horoskop.

Ligeledes kan jeg sagtens kende mig selv i beskrivelsen af fisken og sågar forholdet til min mand når jeg læser om forholdet mellem fisk og løve. Har også engang læst noget om at fisk har det godt sammen med andre fisk i platoniske forhold og at de på en eller anden måde har det med at finde hinanden i mængden. Det har jeg selv oplevet nogle gange.

 

En af mine nærmeste veninder er f.eks. fisk og kors hvor vi ligner hinanden på nogle

Myees, listen to me young padawans ;)

punkter. Da jeg studerede sociologi sammen med 80 andre elever endte jeg også hurtig i en tilbagevendende gruppe hvor det viste sig vi alle var født i fiskens tegn. To ud af mine tre nærmeste kollegaer er også fisk. På min første arbejdsdag fortalte een af dem mig sågar hvor glad hun blev da hun så hvornår jeg havde fødselsdag, for så vidste hun at det nok skulle gå. Det grinte jeg nu lidt af, men hun havde ret i at det gik, for jeg er utrolig glad for mine fiskekollegaer.

Jeg ejer da også en lille æske med mit stjernetegn på som jeg holder meget af. Så helt upåvirket er jeg altså heller ikke. Når det er sagt giver jeg ikke så meget for de der dagshoroskoper i diverse aviser og blade som ovenstående der er fra Ekstra Bladet.

Nå, det var slet ikke meningen det skulle blive så langt et post, men nu synes jeg lige jeg ville dele mine tanker omkring stjernetegn, nu jeg var i gang. Jeg har fuld respekt for de der går op i deres stjernetegn så længe det er med måde og de ikke lader sig styre for meget af dem. I det hele taget tror jeg det er en “overtro” der generelt er accepteret hos

Christel Marott’s version af FIsken som kan pynte på din hylde eller ligge på dine breve (hvis du har været dum nok til at åbne postkassen!).

danskerne. Om ikke andet som en hygge overtro, hvor man kan tage det man kan lide og kan bruge til noget og lade resten fare. Ellers havde det nok ikke være så almindeligt med de daglige horoskoper i aviserne, de mange smykkevedhæng med stjernetegn man kan købe i  butikkerne, for slet ikke at tale om de tatoveringer som nogle bærer med deres stjernetegn. Mens mange stiller spørgsmålstegn til tatoveringer i sig selv tror jeg nu ikke det er stjernetegnene som de fleste undrer sig over at man gider bære på. Det er ligesom accepteret. Man kan også købe moderne kunst med stjernetegn hos isenkrammeren, enten i form af en lille skulptur eller et maleri som de såkaldte Rikki Tikki stjernetegn som jeg ikke skal gøre mig klog på her. Men udsmykke sin krop og sit hjem med stjernetegn er der i hvert fald rig mulighed for.

Jeg ved ikke om jeg tror på stjernetegn, men jeg tror på at fremtiden lurer lige om hjørnet med en masse dejlige ting i vente – også selvom jeg ikke har nogle penge.

Jeg vil rigtig gerne slutte af med noget klogt, men jeg tror jeg lader nogle andre om det:

 

 “It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves”.
– William Shakespeare

“Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground”.
– Theodore Roosevelt

“We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars”.
– Oscar Wilde

Se også:

Posted under: På Røven, På Tasterne

Tagged as: , , , ,

Leave a Reply