Shawty På Bloggen

Big Phat Geek Wedding

Da min mand og jeg giftede os i april gik vi op i at der skulle være nogle personlige elementer til brylluppet. Med personlige mener jeg naturligvis “nørdede” elementer i vores tilfælde :p

Her er en lille oversigt over de nørdede ting der fik lov at snige sig ind, til jer der ikke var med og til jer som var men ikke kendte til referencen.

Invitationen

Invitationen var sprængfuld af nørdede referencer.

Side 1: Et tetris hjerte hvor sidste brik er på vej på plads. “Press play on tape” kommer fra commodore dagene hvor man havde med bånd at gøre når der skulle spilles computerspil hjemme i stuerne.

Side 2: Robotterne er fra Portal 2 hvor man skal gennemføre tests ved at samarbejde.

Side 3: Kagen der ses i baggrunden er fra Portal.

Side 4: Baggrundsbilledet er fra Portal , mens hånden i bunden er fra spillet Plants vs. Zombies.

Side 5: Vi slutter af med endnu et billede fra Plants vs. Zombies. Og ja: det er Michael Jackson i forgrunden.

Det konkluderer hermed invitationen. Nu skal vi til fest !

Velkommen

Ved indgangen til feststedet stod en tavle jeg havde fundet i en genbrugsbutik og malet.

Den skulle informere gæsterne om at de var kommet til det rigtige sted, men det endte med alle bruge bagindgangen da den åbenbart var mere tydelig. Men på den tavle bød Bub og Bob fra Bubble Bobble  ellers velkommen. Bubble Bobble er et gammelt platformspil fra 1986.

Farvetema

Istedet for det traditionelle hvide bryllup, var vores farver mørkegrå med lyserødt. Farverne er inspireret af vores elskede companion cube fra spillet Portal vist efterhånden har fået nævnt på denne blog. Farverne sås bl.a. i bordpynt og balloner men også i mit outfit da jeg havde lyserødt bånd på kjolen, lyserød i buketten og en lille grå læderjakke.

Den opservante læser vil desuden bemærke de små companion cubes på skiltet ovenover som gik igen på alle skilte ;)

Hårpynt og “brystbuketter”

Traditionen tro har gommen og forloveren en lille brystbuket sidende ved lommen som matcher brudens buket. Vi valgte istedet brocher som jeg havde lavet i Hama perler der ligeledes skulle forestille companion cuben. Bruden og brudepigerne havde matchende hårspænder, hvor mit havde en ekstra tyl-detalje der var min version af et brudeslør.

Strømpebånd vedhæng

I mit strømpebånd havde jeg en Nuka Cola kapsel fra spillet Fallout hængende. Jeg havde købt den på Etzy uden gommen kendte noget til det og vi pillede den af inden strømpebåndet skulle kastes så vi kunne beholde den. Den udgjorde det blå element samt det EKSTREME AWESOME ELEMENT!

Traditionelt strømpebånd med something blue

Servietholder

Vi fortsætter med companion cube temaet med denne servietholder der stod på kaffe/kage bordet. Hjemmelavet i Hama perler med limpistol naturligvis.

Ringæske

Denne ringæske er lavet i Fimoler af vores veninde Maria der har en butik på Amio.dk ved navn Melancoly. Vi havde specialbestilt denne til lejligheden. Desværre blev den glemt til rådhuset !Men den står stadig og pynter derhjemme :)

 

Ringene

I vores ringe er ingraveret datoen for vores bryllup samt et udsnit af et meget nørdede digt der går således:

“Roses are red

Violets are blue

All my base are belong to you”

Digtet er en omskrivning af et digt du sikkert kender, hvor sidste linie er inspireret af en dårligt oversat sætning fra en cutscene fra spillet Zero Wing. Sætningen lyder oprindeligt: “All your base are belong to us

I hans står der: All my base

I min står der: Are belong to you

Hjemmebrygget Ceremoni

Vi blev gift på rådhuset om morgenen men ville ikke snydes for den traditionelle “walking down the isle” og lavede derfor vores egen lille ceremoni til receptionen. Vi havde bedt en ven (og tilfældigvis tidligere WOW guildleader) om at sige nogle ord og på den måde agere “præst”. Udover en dejlig nørdet tale havde han fundet på at vi skulle drikke en love potion ud af vores skelletglas som vi tidligere havde fået i forlovelsesgave. Vi fik glassene fordi vi dengang spillede undeads i World of Warcraft :)

 The cake is a lie

Den oprindelig plan med bryllupskagen var at jeg selv skulle lave en companion cube kage. Det måtte vi dog droppe i sidste øjeblik og erstatte med en kagebuffet i stedet. Det gjorde nu ikke så meget for konceptet var en succes og det lykkede os at smide en portal reference ind alligevel med nedestående skilt der stod ved kage buffeten. I  Portal bliver man lovet kage når man er har gennemført men undervejs i spillet kan i afsides hjørner læse håndskreven tekst på væggene der siger: “The cake is a lie” .

Skilt der stod ved kagebuffeten med Portal reference

 “Topfigurer”

Eftersom vi ikke havde een bryllupskage men mange forskellige kager var der ikke den traditionelle kagefigur af et brudepar. Tilgengæld havde vi Gordon Freeman og Alyx Vance til at indikere hvor brudeparret skulle side. De to er karakterer er fra spillet Halflife 2 og Alyx havde i dagens anledning fået et lille slør på.

 

Spilleregler

Intet geek wedding udet et spil ! Traditionen tro skal brudeparret op på stolene og kysse når folk begynder at skramle med bestik på tallerkenerne og ligeledes ned under bordet når gæsterne tramper i gulvet. Normalt kan enhver starte når han eller hun lyster hvilket betyder at brudeparret ikke skal regne med at få meget at spise den dag. Vi lavede dog et tvist på traditionen ved at indføre et sæt terninger og nogle spilleregler.

Toiletskilte

Link og hans prinsesse fra spillet Legends of Zelda gjorde det klart hvad der var hans og hendes.

Der var mange andre nørdede indslag der aldrig blev til noget. Der skulle f.eks. have været et banner ved “baren” der sagde “mana” og et i garderoben der sagde “inventory” (begræber taget fra rollespil) samt post -it art på væggene med spilfigurer.

Men jeg er nu godt tilfreds med graden af nørdethed i vores bryllup alligevel ;)

“You may now kiss the rogue” <3

 

 

Se også:

Posted under: På Tasterne

Tagged as: , , , , , , , , , , , ,

5 comments

Leave a Reply